Servicii

Lasă-ne să te ajutăm!

Îți înțelegem mai bine nevoile când lucrăm împreună.

Cunoaşterea reciprocă conduce la o comunicare mai bună şi la încredere. Noi creştem alături de clienţii noştri şi participăm activ la dezvoltarea afacerii lor. De aceea le cunoaştem nevoile, aşteptările şi priorităţile.

Planificare

Consultantul tău personal, cel în care ai încredere şi îţi înţelege priorităţile şi dead-lineurile de care eşti condiţionat, îţi stă la dispoziţie oricând ai nevoie şi îţi planifică în cele mai mici detalii călătoriile.

Suntem bucuroşi şi mândri că putem ajuta în situaţii în care alţii te-ar abandona la greu. Suntem alături de tine atât în momentele când lucrurile merg uşor cât şi în situaţii fără ieşire. Pentru noi nu există "Nu se poate."

Training Center

Înțelegem nevoia auto-perfecționării continue și îți oferim tot sprijinul nostru.

Business Spirit Travel își poate aduce traineri și vorbitori vocaționali de top, care să ajute familia ta de la firmă să crească eficient și să-și fructifice la maxim potențialul.

Incentives

Suntem conştienţi de faptul că randamentul scade pe fondul stressului în creştere. Ai nevoie din când în când de o supapă de eliberare a energiilor negative.

Fie că ai nevoie de relaxare la sfârşitul unei zile de planificări şi întâlniri, fie că simţi nevoia unei evadări de week-end sau îţi doreşti o săptămână la capătul lumii departe de toate, te înţelegem. Pentru că meriţi, suntem aici să îţi oferim experienţa de care ai nevoie.

Suntem bucuroşi şi mândri că putem ajuta în situaţii în care alţii te-ar abandona la greu. Suntem alături de tine atât în momentele când lucrurile merg uşor cât şi în situaţii fără ieşire. Pentru noi nu există "Nu se poate."

Team Building

O familie fericită este o familie care îşi petrece cât mai mult timp împreună. Oferă familiei pe care o doreşti la firmă posibilitatea de a creşte şi de a comunica mai bine.

Pornind de la tehnici de psihologie comportamentală şi de la experienţa pe care o avem, îţi vom organiza cel mai eficient team-building fără să neglijăm necesitatea evidentă de relaxare şi socializare. Nu dorim să aducem noi sarcini în timpul liber al familiei tale, ci dorim să aducem atmosfera relaxată de cămin în firma pe care o conduci.

Testimonials

Customer’s Stories