Despre Noi

 • 11 Ani

  NE DEZVOLTĂM CONTINUU.

  Avem 11 ani de experienţă în turism, peste 6000 de clienţi fidelizaţi, numeroase călătorii de studiu făcute de echipa noastră pentru a culege informaţii autentice pentru tine. În aceşti ani de activitate ne-am dezvoltat ca agenţi de turism, dar şi ca oameni, am învăţat că fiecare client contează şi că satisfacţia noastră vine din asigurarea unor servicii profesioniste. Am învăţat unii de la alţii, am împărtăşit clienţilor experienţele noastre, am reuşit mai mult decât a vinde o ofertă, am depăşit acea barieră convenţională agenţie de turism – client, am devenit o echipă alături de clienţi şi parteneri.

 • 24/7

  SUNTEM UN PARTENER LOIAL.

  Întotdeauna vei găsi pe cineva 24/7 la celălalt capăt al firului, un profesionist în domeniu, care îţi cunoaşte şi îţi înţelege nevoile. Noi îţi răspundem la telefon oricând ai nevoie!
  Ne place sa oferim servicii la nivelul la care ne-ar plăcea să fim trataţi la rândul nostru şi de aceea până în prezent companiile pentru care lucrăm nu au simţit niciodată nevoia de a căuta ceva “mai bun”. Creştem alături de clienţii noştri şi suntem mereu aici pentru ei.

 • SUNTEM CORECŢI.

  Ai garanţia că obţii întotdeauna cele mai bune oferte „croite” pe dorinţele şi nevoile tale specifice la cel mai bun tarif posibil. Te ajutăm să economiseşti, dar păstrăm atenţia la calitatea serviciilor. De aceea sloganul nostru este: Excelence! Spend wisely, enjoy more! Tarifele primite de la noi sunt complete şi transparente, prezentându-ţi exact ce includ şi ce nu, fără costuri ascunse.

Suntem de încredere

Parteneri